Kryptovalutaens plattformer, hva skal jeg velge?

Det finnes svært mange useriøse handelsplattformer for kryptovaluta. Her kan du lese om de gode og dårlige plattformene når du skal handle kryptovaluta.

Etoro

Fordeler:

Etoro satser på kryptovaluta og er den dag i dag den eneste CFD plattformen som gir deg muligheten til å kjøpe kryptovaluta der du eier kryptovaluta direkte og ikke gjennom CFD kontrakter.

Denne handelsplattformen tilbyr handel på hele 16 av de mest populære kryptovalutaene. Den tilbyr i tillegg en multi-kryptovaluta lommebok (wallet), med en signatur sikkerhet. Dette bidrar til at lagringen blir enkel og trygg.

Plattformen er en aktør som har et godt omdømme og det er svært enkelt å ta ut penger. Etoro er en svært brukervennlig plattform for å handle kryptovaluta på.

Ulemper:

Det kan ta et par dager å verifisere og sikre kontoen, men man kan likevel handle for opptil 2000 dollar før verifiseringen av kontoen er gjennomført.

Kaupang Krypto

Fordeler:

Norsk godkjent handelsplatoform. Godkjent av finanstilsynet.

Binance

Fordeler:

Binance er en av de plattformene med størst utvalg og lave spreads.

Ulemper:

Her må man betale gebyr ved kjøp av kryptovaluta. Det kan også føles noe komplisert å komme i gang dersom man ikke eier kryptovaluta fra før. Binance tillater ikke innskudd med visakort og man må kjøpe via Coinbase før man kan overføre til Binance.

Coinbase

Fordeler:

Coinbase er en av de mest brukte plattformene og derfor en anerkjent aktør.

Ulemper:

Coinbase tilbyr bare Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum. Coinbase har også noe høye gebyrer ved innskudd med et bankkort.

Plus500

Fordeler: Ingen

Ulemper:

Plus500 tilbyr ikke å handle kryptovaluta uten giring eller direkte i kryptovaluta. Plattformen tilbyr bare handling gjennom CFD kontrakter.

Bittrex

Fordeler: Ingen

Ulemper:

Bittrex har slitt en del med kapasitetsproblemer og anbefales derfor ikke.

Markets.com

Fordeler: Ingen

Ulemper:

Markets.com tilbyr ikke å handle kryptovaluta uten giring eller direkte i kryptovaluta. Plattformen tilbyr bare handling gjennom CFD kontrakter. Plattformen har også et begrenset utvalg av kryptovalutaer.

IG

Fordeler: Ingen

Ulemper:

IG tilbyr ikke å handle kryptovaluta uten giring eller direkte i kryptovaluta. Plattformen tilbyr bare handling gjennom CFD kontrakter. Plattformen har også et begrenset utvalg av kryptovalutaer.

HitBTC

Fordeler: Ingen

Ulemper:

Flere brukere er misfornøyde og klager over manglende respons fra HitBTCs support team.

BITFINEX

Fordeler: Ingen

Ulemper:

BITFINEX har vært plaget av flere hackingforsøk.

CMC Markets

Fordeler: Ingen

Ulemper:

CMC Markets tilbyr ikke å handle kryptovaluta uten giring eller direkte i kryptovaluta. Plattformen tilbyr bare handling gjennom CFD kontrakter.